Followers

Pages

Friday, May 6, 2011

WEDDING: WINTER WONDERLAND THEME

Salam sabtu sume! :)
hari ni anda-anda sume watpe? banyak event ke?
me. dok rumah je nak berehatla. fenattt. huhu.

korg. penah dengar pasal theme wedding: winter wonderland x?
macam best je theme ni. hihi.
jom layan gambar. ;)

Wedding theme - winter wonderland
cantik kan. nampak cool je. aish. dah name pon winter. memangla cool and cold.
ape salahnye kalo org melayu buat tema macam ni kn.
biarpon environment kite panas, tapi bile buat tema ni, rase macam sejuk je.
sejuk mata memandang dgn kaler2 mcm ni. betol x? kn3. hikhik.


lilin untuk perhiasan atas meja pengantin. cantik kan. sooo cool. :)


icy cake. hehe. nampak sejuk je kan. suke la. simple. nice. :)


door gift. winter bookmark. lovely.


more. winter doorgift. :)
Customizable Snowflake Wedding Invitation invitation
tengok invitation card ni. sesuai je kaler dia kan. simple. cool.


more invitation card. :) dua-dua cantik! huhu.

Fur Cape
xkanla kat cni nak pakai macam ni kan. buang tebiat namenye. hihi.
sesaje je. winter kan. ;p

bridal gowns for any budget
cantik! :)
mungkin bole ubah suai ckit untuk pencirian muslimah. msti manis bangat! :)
bridal gowns for any budget
sweet! :)

Blue wedding dress
why not dis blue? cool right? :)

Blue wedding dress
blueee.. :)

Blue wedding gown
gorgeous!

Blue wedding shoes
sweet shoes. cool! :)

pictures credit to GOOGLE :)



Lovely;

Thursday, May 5, 2011

WEDDING: DRESS! SANGAT CANTIK! LOVELY~

salam :)
petang ni xmo cite manyak la. mau layan gambar je. gambar wedding dress.
sure sume terpempanla tengok wedding dress ni. jamu mata je ye. hihi.
so lovely. sweet and elegant!
saya suke sume!!!

MORI LEE BLU STRAPLESS WEDDING DRESS


MORI LEE BLU STRAPLESS WEDDING DRESS


MORI LEE BLU STRAPLESS WEDDING DRESS


MORI LEE BLU STRAPLESS WEDDING DRESS

Red wedding dress
MAGIC BRIDE ROMANIA WEDDING DRESS

Red wedding dress
SOTTERO AND MIDGLEY WEDDING DRESS STYLE KELLY LEIGH

Red wedding dress
MIA SOLANO WEDDING DRESS

embroidered wedding gown
EMBROIDERED WEDDING GOWN BY ALLURE COUTURE COLLECTION

ball wedding gown
BALL WEDDING GOWN

ball wedding gown
BALL WEDDING GOWN

ball wedding gown
BALL WEDDING GOWN

ball wedding gown
BALL WEDDING GOWN

ball wedding gown
BALL WEDDING GOWN

ball wedding gown
BALL WEDDING GOWN


VINTAGE WEDDING DRESS BY WATTERS WEDDING DRESS


CASABLANCA WEDDING DRESS


STRAPLESS WEDDING DRESS


EDEN WEDDING DRESS

Maggie Sottero
MAGIC BRIDE ROMANIA WEDDING DRESS

Maggie Sottero
MAGIC BRIDE ROMANIA WEDDING DRESS

Maggie Sottero
MAGIC BRIDE ROMANIA WEDDING DRESS

Maggie Sottero
MAGIC BRIDE ROMANIA WEDDING DRESS

Maggie Sottero
MAGIC BRIDE ROMANIA WEDDING DRESS

credit to
MY BIGGEST DAY

Loves;

Tuesday, May 3, 2011

LOVELY FAMILY: KAGUM DENGAN KELUARGA PAK AJAK!

salam.
hai uolss. mornin! :)

hokey. hari ni nak cite pasal sebuah keluarga yang bahagia ni. :)

mula-mula, jom teka umur kakak kat sebelah kanan saye ni!
ce teka.. ce teka.. ;p

ha. korg rase umur dia berapa ek? hehe.
kakak ni berumur awal 30an. tapi anak dia dah enam. enam hokey!
selim melim lagi and nampak sgt muda. macam setahun dua lebih tua aje dari saya. huhu.
nak jadi macam tuh! 

minggu lepas kami ke kuantan sempena perkahwinan sya kan. 
kami dok rumah pakcik sorg lagi anak burung. ija. hihi.
Onion Icons
kami sume tumpang rumah pakcik ija kat felda lepar hilir, gambang. 
seronok dok kawasan felda. sejuk aje. pagi-pagi sgt sejuk. huhu.

gambar kakak dia atas adalah gambar makcik ija. hohoho. status makcik hokey. hihi.
sepasang suami isteri ni dikurniakan enam orang anak. dasat! hehe. 
happening sgt rumah dorg. bising aje. hihi. maklumla, ramai. seronok sepanjang kami di sane.

waktu kami dok sane, pak ajak satu keluarga bawak kami makan seafood kat tanjung lumpur. 
ramai sangat orang makan kat situ. huhu. meriah! padahal satu keluarga aje. hihi.

mari tengok! :)

ni la kat ana ikan bakar petai tanjung lumpur.
sebelum kami makan kat cni, kami pegi jom heboh kat MPK 2 kuantan. 
kenkononnye nak tengok konsert jom heboh. tapi....
akibat terlalu ramai org, kami batalkan ajela hasrat nak tgk konsert jom heboh tuh. huhu.
kami pon terusla ke tanjung lumpur. mamam.

kanan sekali tu amirul. dia yg bongsu. comel sgt! bulu mata sangat lentik. xyah pakai bulu mata palsu or mascara. lelakila pulaks. huhu. dia sgt suka kat anak burung ixca yang sebelah kanan dia tuh. hihi. comel! kemane-mane saje dia nak dgn kak ixca tuh. hihi. 
tgkla sampai dok sebelah time makan. xmo mak dgn ayah dia. hihi.

sebelah ixca tu as si anak burung jugak. haha. sebelah as, alia. alia setahun je lebih tua dari amirul tapi manja ya amat. tengokla, dia sorg aje dapat belon. hihi. suke sgt bermain. 
dalam ramai-ramai, diala paling lincah! huhu. jenuh nak layan. huhu.

amirul with ixca. sempat snap satu gambar dia sporting. 
kalo x, dia ni malu-malu. comel! hehe. geram dgn bulu mata dia!
tau x dia cakap ape bila saya ckp..
"mirul, bole x kak nadya nak bulu mata mirul. kite tukar nak x?"
mirul ckp
"mane bole. ni bulu mata lelaki"
errkkk? =.=" hehe.

alia sangat comel! :)

angah dan along. angah mak dia panggil bulat. hihi. comel! sume anak-anak pak long ija ade lesung pipit yang sangat dalam! macam mak dia. huhu. angah sangat manja dgn nenek dia. kalo bole angkat nenek dia tu, dia nak angkat! along pulak sgt manja dengan ayah dia. 
sampai xnk masuk asrama sebab xnak berpisah dgn ayah dia. huhu.

ade lagi dua org yang xde dalam gambar. alang dan aisya. 
dorg g mane ntah time ni. alangla xde dalam gambar langsung. dia pemalu ckit orgnye. hihi.
aisyah pon same. xbanyak cakap dan banyak mengalah. 

kanan sekali tula ija dan yang pakai tudung pink yang comel tu aisyah. :) nenek yang pakai tudung putih tu. :)
thanks a lot ija sbb introduce us to ur big family. very3 happy!
Onion Icons
gonna miss..miss them so much!
Onion Icons
lepas kami selamat sampai rumah burung di shah alam, ija call dari kuantan. 
sume berebut nak bercakap dgn kami bertiga sampai gaduh-gaduh. huhu.
cian sgt! rindu dorg!
MSN Onion Icons


Loves;